Trg slobode bb, 32230 Guča | +381 32/854-459 | office@hotelguca.com

Teambuilding

Konak Nordic nalazi se u samom centru varoši Guča. Konak raspolaže sa 31 sobom i 3 apartmana, od kojih svaka smeštajna jedinica poseduje TV, mini bar, telefon, kao i WiFi internet. Konak je idalan za kompanije koje spajaju posao i zadovoljstvo.
Kako bi Vam boravak u našem konaku i našoj varoši učinili zanimljivim i sadržajnim, specijalizovan tim naših saradnika organizovaće niz aktivnosti koje če doprineti jačanju timskog duha u Vašem kolektivu.

Za Vaše potrebe organizujemo Team building druženja u okviru kojeg možemo da ponudimo kompletan aranžman: prevoz, smeštaj u konaku, organizaciju sportsko-rekreativnih aktivnosti, ketering i restoranske usluge, turističke obilaske Guče i okoline.

U mogućnosti smo da organizujemo sledeće programe:
SPORTSKE IGRE – konak ima zaključen ugovor i mogućnost korišćenja sportskih terena u neposrednoj blizini konaka, na raspolaganju su nam travnati fudbalski tereni lokalnog fudbalskog kluba, dva terena za košarku, dva terena za odbojku – od kojih je jedan predviđen za odbojku na pesku, jedan rukometni teren i zatvorena sala.
PAINTBALL – učesnici imaju akcione uloge poput onih u filmovima ili video-igrama, sa pretežno pucačkom tematimkom, odvijaju se u prirodi sa realnim ratnim i špijunskim scenariom
AKTIVNOSTI U PRIRODI – ovi programi imaju karakter opuštajućih antistres izleta, u kojima učesnici kroz druženje i timski rad učestvuju u ekspedicijama u prirodi
SOBA ZA RAZONODU – u samom konaku postoji prostor na galeriji koji je opremljen sa dva stola za stoni tenis, bilijarom, pikadom, stonim fudbalom, Sony playstation konzolama i raznim sličnim sadržajem.

U neposrednoj okolini konaka nalaze se mnoge prirodne atrakcije – Ovčarsko-Kablarska klisura sa brojnim manastirima, Veštačko jezero Goli kamen, Rćanska pećina. Ovde postoji bezbroj mogućnosti za organizaciju rekreativnih i sportskih aktivnosti, kao i outdoor team building programa – vožnja džipovima, planinarenje, jahanje, pucanje iz oružja, i tome slično. Sa našim timom saradnika takođe smo u mogućnosti da organizujemo slobodno penjanje na prirodnim stenama i planinarenje stazama (u kontrolisanim uslobima – Ovčar i Kablar), vožnju biciklom po uređenim i neuređenim stazama. U mogućnosti smo da organizujemo razgledanje okoline uz pratnju turističkog vodiča, kao i posetu nekom od splavova u Ovčarsko-Kablarskoj klisuri gde se uz muziku i prigodnu večeru degustiraju hrana i piće sa ovog podneblja.