Trg slobode bb, 32230 Guča | +381 32/854-459 | office@hotelguca.com

Proslave i banketi

Da bi Vaša svadbena svečanost bila organizovana profesionalno i na visokom nivou, sa zadovoljstvom Vam preporučujemo da kompletnu brigu poverite našem stručnom osoblju. Konak “Nordic” je idealno mesto za organizovanje svih vrsta proslava.

Profesionalan i kreativan tim zaposlenih će se pobrinuti da se nezaboravno provedete u krugu Vaših prijatelja i porodice.

Na usluzi su Vam sam zakup prostora sa izuzetno ljubaznim osobljem, kao i kompletna ponuda sa obezbeđenom hranom i pićem.

Prelepi ambijent restorana u prizemlju konaka sa pogledom na centar Guče, predstavlja specijalizovano mesto za sve vrste svečanosti poput proslave venčanja, rođendana, krštenja, poslovnih proslava, banketa, prijema kao i ostalih vrsta svečanosti. Konak Nordic raspolaže sa dve zasebne banket sale za proslave koje zauzimaju površinu od 420 m2. Sale su kapaciteta 250 i 200 sedećih mesta u postavci za svadbe, sa brojnim mogućnostima kombinovanja pozicija za sedenje. Sale su kompletno renovirane 2015. godine.

Svadbeni paketi

Konak Nordic je sa posebnom pažnjom kreirao specijalne svadbene pakete koje preporučujemo budućim mladencima.

Ako se odlučite da organizaciju svog svadbenog slavlja poverite nama, biće Vam na raspolaganju jedna osoba zadužena za planiranje i koordinaciju svih elemenata koji će Vaše slavlje učiniti što uspešnijim.

Specijalne pogodnosti

*Fotograf
Konak Nordic ima svog službenog fotografa zaduženog za svadbene proslave i druge važne manifestacije.
*Muzika
Ukoliko Vam je potrebna pomoć i sugestija, možemo da Vam preporučimo i obezbedimo kontakte sa muzičkim ansamblima i orkestrima.
*Apartman
Kao poklon Konaka Nordic, mladencima je na raspolaganju apartman od momenta njihovog dolaska u konak do sutradan popodne.

Organizovaćemo za vas proslavu koju niko neće zaboraviti!