Trg slobode bb, 32230 Guča | +381 32/854-459 | office@hotelguca.com

Kongresi i seminari

Za organizaciju raznih kongresa, seminara, konferencija, poslovnih sastanaka, simpozijuma, predavanja, sajmova ili prezentacija na raspolaganju su Vam dve sale u sklopu konaka: velika banket sala ZLATNA TRUBA i banket sala TRUBAČI DRAGAČEVA i jedna sala u Kulturnom centru Guča, koja je tačno preko puta konaka Nordic.

Velika banket sala ZLATNA TRUBA prostire se na površini od 200 m2 i kapacitet je do 200 gostiju u bioskopskoj postavci stolica. Ovu salu preporučujemo za seminare, predavanja, simpozijume i konferencije sa velikim brojem učesnika. Pogodna je za organizovanje manjih sajmova.
Banket sala TRUBAČI DRAGAČEVA prostire se na površini od 120m2 i kapacitet je do 100 gostiju u bioskopskoj postavci stolica. Idealna je za seminare, prezentacije i radioice i nudi mogućnost spajanja sa velikom banket salom.
Kongresna sala u Kulturnom centru Guča prostire se na 140 m2 i njen kapacitet je do 130 gostiju u bioskopskoj postavci stolica. Komforna i u potpunosti tehnički opremljena, idealna je za održavanje seminara, kongresa i raznih sastanaka.

Sve sale su klimatizovane i poseduju Wi-Fi internet konekciju.

Sale se u skladu sa zahtevom organizatora nameštaju u željenoj postavci stolica i instalira se audio i video oprema (projekciono platno, projektor, ozvučenje, mikrofon, tabla za pisanje i tome slično).

Pored radnog dela, u mogućnosti smo da Vam ponudimo i organizovanje pratećih usluga kao što su kafe pauza, koktel dobrodošlice, radni ručak, svečana večera, obilazak kulturno-istorijskih znamenitosti mesta i okoline.

Za više informacija molimo Vas da nas kontaktirate kako bismo ponudu prilagodili Vašim zahtevima i očekivanjima.